נשירה אצל כלבה לאחר מעבר למזון דיאט

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

01/03/2010 | 18:46 | מאת: עינב

יש לי כלבת פאג בת כשנה ו9 חודשים היא השמינה מעט ושקלה כ8 קילו והוטרינר המליץ לתת לה אוכל דיאט וטיפה להוריד בכמויות כל מנת שתרזה כי יש לה מבנה גוף קטן ולא ממש ראו מותניים אז עכשיו היא רזתה קצת ושוקלת 7 וחצי קילו בערך והיא אוכל רויאל קנין דיאט הבעיה שלאחרונה שמתי לב שיש לה הרבה נשירה יותר ממה שהיה פעם וה הרבה כל הבית שערות מה הפתרון? איך אפשר לפתור את זה? האם האוכל קשור ? יש איזה תוסף מזון שימנע את הנשירה ? כמה פעמים מותר לסרק אותה בשבוע ? כי היא לא ממש אוהבת את זה.... תודההה

01/03/2010 | 20:19 | מאת: ד"ר איתן ברנע

נשירת שיער היא תופע טבעית לחלוטין בכלבים ובחתולים כל עוד קיימת צמיחת שיער במקום זה הנושר.בניגוד אלינו תהליך צמחית שיער חדש מלווה בדחיפה ונשירה של שיער "ישן". אין תוספי מזון יעילים ואין קיצורי דרך. כל עוד הפרווה מלאה (ללא דלילות או קרחות) ומבריקה אין כל צורך להחליף מזון או תוספים .לגבי סירוק, הפעולה מונעת נשירה בכל רחבי הבית וככל שתרבי הרי זה משובח.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים