פרו-פלאן - מה הסיפור ?מדוע הוקפא הייבוא ?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/01/2010 | 14:14 | מאת: שולי

מזה מספר חודשים הספק של חברת פרו-פלאן שולח מכתבים ובהם מצויין כי כרגע לא ניתן לשווק את מוצרי המזון של החברה , מה הסיפור מאחורי ההקפאה ? מדוע לא הובא לידיעת הציבור ? האם יכול להיות משהו מסוכן או רכיב תזונה חסר במזון ?

15/02/2010 | 08:53 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אין לי אינפורמציה מדוייקת אולם הייתי מתעלם לגמרי מהלשונות הרעים שמחפשים סנסציות או לקדם את עצמם על חשבון שמועות

20/03/2010 | 00:03 | מאת: מאיה כץ

הי שולי, פרו פלאן חזר לשוק כבר חודש שעבר.הסיבה למחסור נבאה משינויים רגולטורים שקשורים לארה"ב ולא לחברת פורינה- השינויים האילו השפיעו על חברות רבות בארה"ב.אני מודעת לשמועות הקיימות אך אין להן שחר, מעולם לא הייתה בעיה באיכות המוצרים ובעידן הגלובלי אם אכן הייתה בעיה היא כבר היתה מופיעה במשרד החקלאות ובאתרים בארה"ב . אני מודה לך על כך שהינך לקוחה שלנו וכמובן מודעת למשמעות שהמחסור יצר. בברכהת מאיה כץ מנהלת מותג נסטלה פורינה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים