תוספת מזון לתוכים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/11/2009 | 16:51 | מאת: ניב רגב

בס"ד שלום, אני מגדל מחוץ לביתי בכלוב די גדול 8 תוכונים. אני נותן להם לאכול בעיקר דוחן (תערובת),קצת ירקות ועלים של צמח שגדל בגינה,שהם מאוד אוהבים לאכול... לאחרונה,קראתי בספר מידעי של וטרינרית על כך שמותר לתת להם גם לחם. הייתי רוצה לדעת האם ניתן להביא להם לאכול לחם שחור או לבן,לא אחיד ולא פרוס יצרן הלחם:מאפית דגנית -עין בר. הדבר העיקרי שהייתי רוצה לדעת הוא האם אני יכול לתת להם לחם כזה,ואם כן אז אם צריך לחתוך אותו לחתיכות קטנות ולא לתת לתוכונים את החלק ה"קשה" של הלחם,אלא רק את ה"רך". בתודה מראש, ניב...

30/11/2009 | 23:26 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לא מכיר את הלחם הספציפי שאתה מגדיר אבל אין כל בעיה לתת לתוכים לחם.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים