כלבת לברדור לא אוכלת

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

29/09/2009 | 14:01 | מאת: אופיר

היי - נינה היא בת 5 חודשים ובשבוע האחרון היא חטפה איזה וירוס או קילקול קיבה. הוטרינרית שראתה אותה הציעה לעשות יום של צום וזה מה שעשינו. היא חזרה לאכול אבל אז הקיאה שוב(אתמול). היום היא לא נגעה באוכל שלה כלל .. אנחנו נורא מודאגים.. מה עושים ? בכל מקרה אנחנו נקרא לוטרינרית שתוכל להגיע רק מחר בבוקר.

30/11/2009 | 23:18 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כדאי לחזור לאותה וטרינרית ולבקש את הוראות המשך טיפול

16/01/2010 | 00:54 | מאת: מירית

לאחרונה החלו לשווק בארץ נוטרה נאגטס מזון בעל טעימות גבוהה שעובר 151 בדיקות לפני שהוא מגיע למדף אני החלפתי לכלבים שלי את המזון ומאז התזונה שלהם טובה יותרף הצואה, והתחושה אחד מהם מסוג מעורב ואחד דוברמן תבדוק: http://www.nutranuggets.co.il

מנהל פורום תזונת בעלי חיים