כלב בן 3 חודשים עם גירוד מתמשך

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

26/08/2009 | 17:09 | מאת: כרמית

שלום, יש לי כלב לברדור מעורב כבן 3 חודשים, יש לו גירודים בלתי פוסקים כבר חודש כל העור שלו ורוד(כולל בתוך האוזן), הפרווה לא שומנית, יש נשירה של פרווה מסביב לאזור העיניים. לאחר מספר ביקורים אצל וטרינר לא אותרה הבעיה נעשו לו בדיקות למציאת פטריות וגרד עור. לא מדובר בבעיית פרעושים. מה עוד זה יכול להיות? ואיך ניתן לטפל בנושא? הכלב ממש אומלל. תודה, כרמית.

28/02/2010 | 08:48 | מאת: דבי

תתנו לו אוכל יבש אצלי גורים סבלו מאותה תופעת ומעבר לאוכל יבש עזר. עם זה בעייה חיצונית ללא קשר לאוכל לחטא ולמרוח משחה אנטיביוטית . מוזר שלא קיבלתם שום עצה מהרופא.להחליף רופא

01/03/2010 | 07:38 | מאת: ד"ר איתן ברנע

האם נשללה אלרגיה למזון ?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים