דוג דה בורדו מאבד מישקל

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/08/2009 | 08:16 | מאת: לואיס

יש לי דוג דה בורדו בן 9 שנים מיזה כמה חודשים חלה ירידה אצלו במישקל ותשישות קשה לו לפעמים ללכת.לכלב יש בעיות אגן.לפעמים אפילו שומעים רעש מהאגן בזמן הליכה.לפני חודש הכלב עבר בדיקות דם כלליות+בדיקות תיפקודי כליות ולכבד מאחר והוטרינר חשש כי יש לו גידול בבטן (לאחר מישוש הבטן והרגשת גוש קשה) אבל הבדיקות יצאו תקינות לחלוטין.יש לציין כי התאבון של הכלב תקין וגם שותה הרבה הכלב גם מרבה להיתנשף.אשמח לשמוע חוות דעת או הכוונה לטיפול הכלב הוא כלב מדהים ברמות.ואשמח לעזרה תודה מראש שרון ולואיס

01/03/2010 | 07:53 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אין באפשרותי לענות ללא קבלת התמונה המלאה. מדובר בבעיה כרונית שאותה צריך לחקור

מנהל פורום תזונת בעלי חיים