בחירת תזונה מתאימה יותר

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/07/2021 | 07:17 | מאת: אלונה

תודה דר ליאת על תשובתך המהירה, וברשותך שאלה נוספת- ברויאל קאנין, ( זה האוכל היבש שהפודל אוכל נכון להיום) עוף הוא לא המרכיב הראשון ברשימה , האם חשוב להעדיף מזון שעוף הוא המרכיב הראשון ברשימה? ובהקשר לשאלה הקודמת - בכל זאת, במקרה ומוסיפה למזון היבש.., מה עדיף קןטג׳ או המוצר שציינתי? תודה רבה.

באופן עקרוני, המרכיב הראשון ברישום על שק המזון הוא המרכיב העיקרי במזון. מזונות בהם עוף הוא לא המרכיב העיקרי, לאו דווקא פחות טובים ולכן כל מקרה לגופו. אני לא מכירה את התוסף שכתבת שהוספת אבל לפי מה שקראתי עליו, זה תוסף שנותנים לבעל חיים לגדילה. שוב, לא מכירה את המוצר. אני לא חושבת שיש גע בלהוסיף קוטג' כל עוד אין שלשולים או הקאות נלווים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים