לברדור בן 11

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

14/05/2009 | 10:44 | מאת: שי

בוקר טוב! כלבי בן 11 .בחודשים האחרונים אינו מעוניין לאכול ממזונו.נסיתי סוגים שונים אך ללא הועיל.הוא מוכן לאכול רק אם אוסיף לו מזון שלנו הכולל אורז+עוף בכמות קטנה שבושל במים.מה עושים?

14/05/2009 | 11:13 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ראשית הייתי מוודא שכלבך בריא ואינו סובל מפתלוגיות שגורמות לו להיות סלקטיבי במזונו.בתקווה שתשלל בעיה זו כדאי לחפש את המזון הטעים והשונה מבחינת טקסטורה שכלבך יהנה לאכול

16/05/2009 | 16:57 | מאת: דבורה

נערכה לכלב אתמול בדיקת דם שהיתה תקינה.יש לי בבית שלוש שקיות של מזון שונה.הכלב לא מוכן לאכול .החלטנו להניח קערית עם אוכל ולחכות ולראות מתי הכלב יישבר ויאכל.כמה ימים אפשר לתת לכלב לצום?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים