אשדוד

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

07/05/2009 | 17:22 | מאת: אילנה

יש לי כלב מסוג בולדוג צרפתי לבן, מגיל שנתיים פיתח אלרגיה קשה כיום בן 5טופל בקורטיזון, עבר לאוכל רפואי גם לא עזר. השאלה שלי האם יש טעם לנסות את הטכניקל הצימחי ?

11/05/2009 | 11:09 | מאת: ד"ר איתן ברנע

הבולדוג הצרפתי ידוע ככזה שסובל מתסמיני עור שונים בעיקר אלרגיות.יחד עם כך טיפול כרוני בקורטיזון עשוי להזיק יותר מאשר להועיל. שאלתך לגבי מזון צמחי מתייחס לאבחון של אלרגיה למזון. במידה ולא נעשה אבחון נסיוני התשובה היא חיובית אבל לווא דווקא במזון המוזכר. יש מזונות רפואיים שבהם החלבון עבר תהליך של הידרוליזציה. חשוב לתת את המזון לתקופה של כחודשיים. משך תקופה זו אסור להאכיל אותו בכל מזון אחר.לשתייה מספקים מים בלבד.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים