האכלה חמישה ימים בשבוע

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/04/2009 | 20:58 | מאת: ענבר

שלום, עבור כלבה בת שנה (ובכלל...). מה דעתך על התיאוריה של להאכיל חמש-שש פעמים בשבוע ואז לתת לבטן להתרוקן, "כאילו" כמו בטבע. האם זה הגיוני? בריא? וגם, מה דעתך על האכלה במזון של בני אדם- לא מעובד: אורז מבושל ללא תיבול, ירקות ופירות ובשר ללא הזרקות פוספט כמה שיותר על פני מזון תעשייתי מעובד? האם יש הבדל? האם בריא? האם שווה להשיקע בזה בכלל? תודה רבה

13/04/2009 | 22:59 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מאחר ובעלי החיים שאנו מגדלים רחוקים מחיי הטבע (לפחות כמונו), הרעיון להחזיר את חיות הבית לטבע מבחינת הרגלים ותזונה אומרת להזיר אותם שנים רבות אחורה מבחינת בריאות אורך ואורח חיים. המזונות התעשיתיים האיכותיים שקיימים בשוק מאוזנים ומכילים את כל המרכיבים הדרושים לבעל החי בשלב המסויים של חיו. התחכום והאיכות של המזונות הם חלק מתרומת הרפואה המונעת לחיי החיות שלנו. יחד עם כך אני מסכים איתך שאם יש

13/04/2009 | 22:59 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מאחר ובעלי החיים שאנו מגדלים רחוקים מחיי הטבע (לפחות כמונו), הרעיון להחזיר את חיות הבית לטבע מבחינת הרגלים ותזונה אומרת להזיר אותם שנים רבות אחורה מבחינת בריאות אורך ואורח חיים. המזונות התעשיתיים האיכותיים שקיימים בשוק מאוזנים ומכילים את כל המרכיבים הדרושים לבעל החי בשלב המסויים של חיו. התחכום והאיכות של המזונות הם חלק מתרומת הרפואה המונעת לחיי החיות שלנו. יחד עם כך אני מסכים איתך שאם יש לך את הסבלנות היכולת והזמן לבשל יום יום ולהכין מזון לכלבך כזה שיהיו בו את כל המרכיבים הדרושים כולל מינרלים וויטמינים פחממות שומנים וחלבונים , כמובן שזה עדיף.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים