כמות אוכל לכלבה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

11/04/2009 | 01:05 | מאת: cimcim

לאחרונה שמנו לב שכלבתינו מסוג קוקר אמריקאי עולה במשקל. היא בת כשנתיים ועשרה חודשים ומשקלה כ 12 ק"ג כרגע אוכלת Royal Kanin מהי כמות המזון שאנו צריכים לתת לה ? ( רמת הפעילות שלה בינונית מינוס ) תודה

11/04/2009 | 15:16 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לכל סוג של מזון יש את רמות האנרגיה והנעכלות שלו. מסיבה זו לכל מזון יש כמות האכלה המומלצת רק לו. על מנת לדעת מה המלצת היצרן רצוי לקרוא את ההוראות בחלקו האחורי של השק. באופן כללי רצוי לדעת כי כאשר כלב עולה במשקל פירושו הוא אוכל כמות יותר גדולה ממה שגופו מנצל

מנהל פורום תזונת בעלי חיים