כמות מזון

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

02/01/2009 | 11:09 | מאת: רונן

שלום יש לי כלבת קאנה קורסו בת שנה היא נראית מאוד רזה אבל אוכלת כ600 גרם ליום זה מעל הממוצע לגורי גזעים גדולים ,היא אוכלת פרפורמנס לכלבים פעילים ומשקלה 42 ק"ג מה עושים ? תודה רונן

25/01/2009 | 21:03 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ראשית יש לבדוק שכלבתך בריאה. יש לבדוק אותה כולל בדיקות דם צואה וכו'. במידה ומצבה הבריאותי תקין כדאי לוודא שהמזון שאתה נותן לה הוא איכותי ובעל רמות עיכול גבוהות. יחד עם כך חשוב להדגיש שכמות המזון המומלצת היא בגדר המלצה בלבד וממוצע הוא נתון סטטיסטי שאינו מתאים לכל כלב. בנוסף יש לקחת בחשבון את שחילוף החומרים שונה מכלב אחד לשני גם אם מדובר באותו גזע ובאותו גיל.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים