לחם כפינוק לכלב, מותר?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/10/2008 | 14:06 | מאת: Rebecca

שלום רב, רציתי לדעת שני דברים, 1. אבא שלי נותן לכלבים שלנו המון "פינוקים" או "פיצויים" על זה שהם כלבים טובים, אין לי בעיה עם זה רק שהפינוקים / הפצויים האלה הם - לחם מכל הסוגים או פטיבר, שמעתי שזה מזיק להם האם זה נכון? והאם יש משהוא אחר שניתן לתת להם כפיצוי / פינוק? 2.מה ניתן לתת לכלבים כאוכל נגד עששת ? בתודה מראש, Rebecca.

05/10/2008 | 23:20 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לחם לא מזיק לכלבים. כמובן שהכמות חייבת להיות מוגבלת ולא כתזונה בסיסית. הלחם עשוי מפחממות ואין שום בסיס לדיעה שהוא מזיק.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים