אלרגיה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

18/09/2008 | 22:59 | מאת: סימה

ערב טוב, יש לי כלבת שיצו בת שנה וחצי, היא מתגרדת בגוף ,ובאוזניים הפנימיות שלה, יש כמו קליפה אפורה מחוספסת ומסריחה. הרופא נתן לה כדורים לאלרגיה למשך 14 יום, ובאמת הגירוד כמעט פסק והאוזניים השתפרו, הוא אמר שאם זה יעזור, אז זה אומר שיש לה אלרגיה לאוכל ונצטרך לתת לה מזון רפואי, אך הוא עולה הרבה כסף ויש בו כמות קטנה, מה עושים יש פתרון אחר?? כיום היא אוכלת סלמון של פרופלן אודה לתשובתך

19/09/2008 | 08:15 | מאת: ד"ר איתן ברנע

העובדה שכלבתך הפסיקה להתגרד בעקבות הכדורים עדיין אינו מעיד שהאלרגיה מקורה במזון. יחד עם כך ניתן לנסות. אפשר להכין מזון היפואלרגני ביתי לדוגמא אורז עם ביצה. מבשלים אורז ומוסיפים לו ביצה או שתיים. הניסוי צריך להמשך כחודש וחצי ובתקופה זו אסור לתת שום מזון אחר.

19/09/2008 | 10:36 | מאת: סימה

כמה פעמים ביום היא צריכה לאכול אורז עם ביצה?והביצה צריכה להיות קשה מבושלת?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים