אוכל טבעי לשיטצו גורה בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

19/11/2019 | 14:57 | מאת: נאינה

שלום. החלתנו להעביר את הכלב שלנו לאוכל טבעי , היא לא רוצה לאכול אוכל יבש . מה עדיף - בשר חי או מבושל ? ועם צריך להוסיף ויטמינים , כי כלבה לא אוכלת ירקות ?

שלום רב, אם את רוצה לעבור למזון טבעי, יש חברות כמו ביו דוג ועוד שמייצרות מזון ועומדות בתקנים מסויימים על מנת להבטיח שלא יהיה במזון חיידקים ומזיקים נוספים שעלולים לגרום לזיהום במערכת העיכול. אני לא מכירה את החברות הללו אך כמה מלקוחותי נותנים את המזון הזה ומרוצים ממנו. בשום פנים ואופן אין להאכיל בבשר חי כיוון שהוא מלא בחיידקים, במיוחד סלמונלה, שעלולים להזיק מאוד לבריאות הכלבה שלך. בנוסף, מתן תזונה ביתית לא מבטיחה מתן של כל אבות המזון ולכן אם ברצונך לתת מזון ביתי, יש לקרוא בספרות המקצועית על מנת להבטיח בריאות מלאה לכלבה שלך. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תזונת בעלי חיים