תזונה חגורה בת 7 חודשים מזון לא יבש

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/10/2019 | 17:49 | מאת: אוכל רגיל בעיקר עוף מבושל חגורה 7 חודשים

יש לי קורת קבליר בת 7 חודשים היות ולא כל כך אכלה את האוכל היבש אני נותנת לה אוכל שלנו בעיקר עוף וכל הסוגים של קציצות או בשר בקר איזו כמות מומלצת וכמה פעמים ביום ? לציין שאם היא לא רעבה משאירה את האוכל .

הי, מומלץ מאוד לתת לכלבים את המזון היבש כיוון שמכיל את כל מה שהם צריכים להתפתחות תקינה. ביוחד לא מומלץ לתת קציצות מטוגנות, עם תבלינים ובעיקר בצל. לא הייתי סומכת על מזון ביתי כמענה לכל הצרכים התזונתיים של הכלבה. אם לדעתך יש בעיה שבגללה היא לא אוכלת מזון יבש, יש לקחת אותה לבדיקה במפראה וטרינרית. אם הכלבה מרגישה טוב, לא מקיאה או משלשלת או כל תסמין מחלהאחר, אפשר לנסות סוגי מזון יבש שונים ולתת לה לפחות יומיים ללא אוכל ביתי כיוון שהיא כבר התרגלה למזון הביתי והגיוני שלא תרצה את המזון היבש. כלב בריא אוכל מה שיש (מזון יבש) בסופו של דבר ולכן צריך סבלנות, ללא צ'יפור עם מזון ביתי כדי שתחזור לצרוך מזון יבש. בהצלחה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים