סטר אירי, פרווה "מקולקלת"!

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

16/10/2019 | 19:23 | מאת: נח

מדובר בכלבת סטר אירי בת5. רוב השער שלה (פרט לאזור הראש, כתפיים והזנב) הפך למטולטל, לא מסודר ומלא בראסטות וגם נתלש די בקלות. אין לה פרעושים או כרציות. האם יתכן שהדבר קשור למזון? אם לא, מה כן?

הי, נשמע כמו בעיה עורית שאינה קשורה לפרעושים וקרציות. יש לפנות למרפאה וטרינרית על מנת לבדוק את הכלב ולעשות בדיקות נוספות שעשויות לעלות על הבעיה וכמובן לפתור אותה במידת האפשר. יש צורך במידע יותר מעמיק על המקרה וכן בדיקות שכוללות בדיקות דם, משטחים מיקרוסקופיים מהעור ועוד. תרגישו טוב בברכה, דר' ליאת

מנהל פורום תזונת בעלי חיים