מינון שבועי של ביצים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

29/09/2019 | 10:28 | מאת: טלי

שלום אשמח לקבל חוות דעת לגבי תזונת חתולי אותו אמצתי לפני שנתיים. רוב המזון יבש (קנוי) למעט: כפית גבינה לבנה מידי בוקר ושתי ביצים (מידה L ) חיות בשבוע. משקלו תקין ++. האם מינון הביצים גבוה מידי מבחינת חלבונים\שומנים\ מינרלים או דברים אחרים שלא חשבתי עליהם? תודה ושנה טובה. טלי

שלום רב וחג שמח, אם החתול אוכל מזון יבש, אין צורך בתופות ביתיות כי המזון מאוזן. אפשר להוסיף כפית גבינה, טונה ודברים נוספים אך בשום פנים ואופן לא ביצים חיות. ביצים חיות מכילות חיידק סלמונלה שעלול לעשות דלקת חיידקים קשה במעיים. בברכה, דר' ליאת

02/10/2019 | 10:00 | מאת: טלי

שלום ושנה טובה תודה רבה על הזהרת הסלמונלה. אפעל בהתאם. טלי

מנהל פורום תזונת בעלי חיים