שמפו לכלב קטן מסוג ספציפי

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/07/2019 | 12:41 | מאת: מישל

יש לי כלב קטן מסוג פורמנין ואני רוצה לדעת איזה שמפו הכי טוב לניקוי הכלב ואם יש שמפו טוב שעןזר נגד פרועשים

שלום רב, כלב מגזע פומרניאן מיוחד בזכות פרוותו המפוארת. מומלץ לבצע את הטיפוח של הפרווה במספרות שיודעות כיצד לספר ולטפח את הפרווה כולל סירוק, מקלחת וייבוש הפרווה בצורה שלו תפגע ביופי שלה. יש שמפו נגד פרעושים אך יעילותם היא רק בעת החפיפה ולא מונעות הדבקה בפרעושים לאחר שטיפת השמפו. על כן מומלץ להוסיף טיפול נגד פרעושים וקרציות. ניתן להיוועץ במרפאה הווטרינרית על הטיפול הטוב והמתאים לכלב שלכם. בהצלחה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים