האכלה טבעית לכלבה קאבלייר קינג צארלס

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

09/06/2019 | 13:38 | מאת: ליאן

היי וחג שמח, התייעצות בבקשה, כל חיי היו לי כלבים שאכלו אוכל גרגרים מעובד שבעיני נראה כמו ביסלי., עכשיו יש לי קאבליר קינג צארלס מהממת טריקולור בת שנה ושמונה חודשים, אנרגטית שמחה ומאושרת. מגיל 4 חודשים אני נותנת לה האכלה טבעית שזה חברה שמביאה אוכל עד הבית כמו הודו שטחון כולו כולל העצמות פלוס ירקות ופירות שמותר לתת לכלבים, יש גם בקר והודו פלוס ירקות ופירות וגם עוף טחון כולו פלוס ירקות ופירות שעבור בישול קצר בתנור להוציא סלמונלה וחיידקים,,, אני נותנת רק את ההודו. כמובן נותנת לה גם ביצה קשה פעם בשבוע או פעמיים, פירות וירקות שמותר להם כלומר היא כמו בת אדם שאוכלת אוכל כמו שלנו . השאלה שלי מה דעתך שאני לא נותנת גרגרים ולא משנה מאיזה חברה בעיני כולם זוועה מלא חומר משמר שאני לא מבינה איך אפשר שיהיה בזה בשר או כל דבר אחר שעומד בקרטון בטווח של כמה שנים. דעתך אשמח לשמוע?

שלום רב, אם את קונה ממקום מסודר שעובר ביקורות איכות והכלבה מרוצה ובריאה, אין בעיה להמשיך עם מזון כזה. אני לא יודעת לומר עד כמה היא מקבלת את כל הויטמינים ואבות המזון שצריכה אך נשמע שאת דואגת לכך שתקבל מגוון.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים