נשירה תמידית

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

11/05/2008 | 04:20 | מאת: רועי

שלום רב ברצוני לדעת איזה אוכל ייעזור לכלב שלי כי יש לו נשירה מוגזמת!! האם פרופלאן בטעם כבש-אורז עדיף עלל פרופלאן סלומון?ניסיתי את הסלומון לא עזר כלל!! תודה רבה

11/05/2008 | 09:52 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לפני שמנסים מזונות ומשייכים את הנשירה אליהם כדאי לבדוק אם הנשירה היא פיזיולוגית הווה אומר נורמלית או פתלוגית. בעונות המעבר מתגברת הנשירה כתוצאה משינויי הטמפ. כדאי שתשאל את עצמך את השאלות הבאות: האם יש אזורים של קרחות או דלילות בולטת, האם מבחינים בפצעים או גירוי בעור , האם הכלב מרבה להתגרד , האם יש שינוי בצבע העור. אם על כל השאלות התשובה שלילית הרי שהנשירה היא פיזיולוגית ומזון שיהיה כל שיהיה לא ישנה זאת.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים