תזונה לגורת חתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

08/05/2008 | 20:22 | מאת: לילי

מצאתי גורת חתולים כבת חודש וחצי לפני כמה ימים. כייון שאיני יכולה לגשת כרגע לחנות שבה מוכרים מזון לגורי חתולים (אין באיזור שלי), ברצוני לדעת מה אפשר לתת לה לאכול. ברצוני להבהיר - יש מזון חתולים (של לה-קט) - אבל אין מזון לגורי חתולים. אפשר לתת לה מזון של חתולים בוגרים? בינתיים נתתי לה חלב (פרה), גבינה לבנה וטונה (במים). אני חוששת שזה לא מספיק מבחינה תזונתית. מה עוד אני יכולה לתת לה?

09/05/2008 | 09:18 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום, אם יש לך גישה למזון חתולים כדאי שתרכשי מזון לגורי חתולים. את צודקת המזון שאת משתמשת בו אינו ראוי לגורים. לאלו דרושה פורמולה מיוחדת עשירה בחלבון סידן וזרחן.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים