חתולי בעודף משקל רציני

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

25/04/2019 | 13:17 | מאת: מאיה

היי, החתולה שלי בת 6 והיא שוקלת 11 קילו (יכול להיות שאפילו טיפה יותר כי היא השמינה מאז ששקלנו אותה). היא בעודף משקל רציני, היינו אצל הוטרינר, ניסינו כל אוכל דיאטטי שמצאנו בחנויות והגבלנו אותה באוכל אבל הבעיה העיקרית היא שיש לי עוד חתול בבית, הוא בן 8 ונמצא במשקל תקין לגמרי. העובדה שיש עוד חתול בבית מקשה עלינו להגביל את החתולה באוכל. בגלל שהיא נורא שמנה היא לא מצליחה ללקק את עצמה כמו שצריך ולאחרונה גילינו שיש לה קשקשים והיא משירה שיערות בצורה מטורפת. היינו בבית חולים לחיות ובדקו אותה בכל בדיקה שיכולה להיות קשורה להשמנה (מיותר לציין שהוצאנו יותר מ4000 שקלים על בדיקות ואשפוזים שאולי יכולים לעזור לה). אם למישהו יש רעיון לפתרון שיכול לעזור לה לרזות אני אשמח לשמוע. תודה !

25/04/2019 | 13:19 | מאת: מאיה

היי זאת שואלת השאלה, רציתי להוסיף שהיא גם מקיאה המון פעמים (לפחות פעם בשבוע) וגם את זה בדקנו ולא גילו כלום

מנהל פורום תזונת בעלי חיים