פשפישים על ילדים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

01/05/2008 | 17:44 | מאת: שרית

הבן שלי בן השלוש חזר אתמול מגן משחקים כאשר הראש שלו מלא בפשפישים בהתחלה חשבתי שזה כינים, אבל הם היו קטנות מדי , הם בהירות יותר. אני רק רוצה לדעת האם אני צריכה לדאוג מפשפישים שמסתובבים לי עכשיו בבית, האם עצם העובדה שכמה שעות הבן שלי הסתובב בבית עם הפשפישים אז אני צריכה לרסס? כמובן שהחלפתי מצעים ובצעתי ניקוי ראש לכולם, מה עוד צריך לעשות, והאם זה בכלל פשפישים?

01/05/2008 | 22:33 | מאת: ד"ר איתן ברנע

מאחר ואנחנו לא בטוחים במה מדובר, כדאי שתאספי כמה מהם בבקבוקון ותגישי לכל גורם שיכול לזהות במה מדובר. התשובה היא בהתאם לגורם .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים