הכלב התחיל לאכול חיתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

14/03/2019 | 20:59 | מאת: בן

יש לנו כלב האסקי בן 11, בשבועיים האחרונים התחיל לפרק חיתולים עם קקי של התינוק( הילד בן שנה והחיתולים שלו עד עכשיו לא עניינו אותו בכלל). בנוסף התחיל להוציא דברים מהפח ולחפש שאריות אוכל. האם יש סיבה להתנהגות הזאת? החומרים שהוא אכל מהחיתולים יכולים להזיק לו?

שלום רב, איני יודעת מדוע החל לאכול את החיתול או מהפחים אבל תופעות כגון אלה יכולות לקרות בכלב המבוגר. אכילה של דברים מהזבל עלולה לפגוע בו ולגרום לדלקת בקיבה ובמעי. אכילת החיתול עלולה להוביל לחסימת מעיים. אם אין בעיה רפואית נראית לעין או אם הייתם במרפאה וטרינרית בחצי שנה האחרונה לבדיקה שגרתית והכל נמצא תקין, הייתי מציעה לחסום את האפשרות של החמוד הקטן להגיע לחיתולים מלוכלכים ולפחים. בברכה, דר' ליאת

מנהל פורום תזונת בעלי חיים