גוזל דרור - המשך

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

28/04/2008 | 10:08 | מאת: יעל

תודה רבה! מתי ניתן לשחרר אותו? מהם הסימנים שהוא מוכן לעוף? נדמה לי שהוא עוד לא מסוגל לעוף, אך הוא נעשה פתאום חסר שקט, הוא מצייץ כל היום, מסתובב בתסכול ומנסה לצאת מהקופסה. האם זה אומר שהוא מוכן לעוף? שוב תודה על העזרה, בשם הגוזל :)

28/04/2008 | 11:16 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אני שמח לקרוא שהוא חיוני ומצייץ. זה סימן טוב. ציוצים חזקים בדרך כלל מעידים על רעב. לדעתי ברגע שהוא יהיה מוכן לעוף הוא יעשה זאת ויצא מהקופסא. בכל אופן ניתן לבדוק את הנושא בחדר סגור אך כמובן בזהירות שלא יחבט בריצפה . בהצלחה

30/04/2008 | 22:29 | מאת: יעל

תודה רבה! היום הגוזל-לשעבר פתאום התעופף מהקופסה, אז הוא קיבל ארוחה אחת אחרונה לחיזוק, הוצאתי אותו החוצה והוא תפס אומץ ועף משם. אכיף לדעת שהוא חי בזכותי. אני מקווה שכל מי שיראה גוזל יעזור לו, הסיפוק שווה את זה. למרות שלא טיפלתי בציפורים בעבר, זה ממש לא היה קשה! אולי נפלתי על גוזל מאוד מחונך... אבל הוא פשוט היה מותק ולראות אותו גדל היה סרט הטבע הכי מרתק בעולם. איפשהו באיזור השפלה יש ציפור דרור שמנמנה ובריאה שמודה לך.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים