קולר לצוואר פצוע

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

22/04/2008 | 14:37 | מאת: ליאור

כלבתי ננשכה לפני כשבועיים באיזור הצוואר, (הויטרינר לא נתן אנטיביוטיקה ולא תפר ,למרות שהפצעים היו עמוקים מאוד.) . הפצעים הגלידו ועדיין מחלימים. קניתי לה קולר נגד קרציות , אך נמנעתי מלשים אותו בגלל הפצעים. שאלתי היא - האם עכשיו כאשר הגלידו הפצעים מותר לשים לה את הקולר או שעדיף לחכות? אם עדיין אי אפשר לשים את הקולר כמה זמן צריך לחכות? בברכת חג שמח

23/04/2008 | 09:52 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ליאור במידה והפצעים אמנם הגלידו אין כל מניעה לשים את הקולר נגד קרציות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים