החלפת מזון

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

25/02/2008 | 17:52 | מאת: תמר

יש לי כלבת פאג בת שלוש אשר תמיד אוכלת סיינס-דיאט.בתקופה האחרונה קשה להשיג מזון זה , היות ויש איזה בעיה בקשר להחלפת בעלי החברה וחסר בחנויות. האם מותר לעבור לחברה אחרת ?

26/02/2008 | 23:07 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום תמר חברת "הילס" יצרני סיאנס דיאט גרמו למחסור מוצריהם ביודעין .חברה שלא דואגת ללקוחותיה הנאמנים אינה ראויה שיהיו לה כאלו. לפיכך כדאי מאוד לחפש מזון זמין ואיכותי אותו ניתן למצוא באספקה סדירה. כדאי לנסות פרו פלאן או יוקנובה או רויאל קנין

מנהל פורום תזונת בעלי חיים