שלום

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

14/02/2008 | 22:33 | מאת: נוגה

שלום יש לי כלב כבן שנתיים בעקבת מחלה התחלנו להאכיל אותו בעוף מבושל מדי יום. השאלה היא עד כמה זה מזיק? ניסנו לגמול אותו מהעוף אך הוא לא נגע בגרגירים. כיום הוא אוכל את העוף מעורבב עם הגרגירים.

26/02/2008 | 23:04 | מאת: ד"ר איתן ברנע

נוגה העוף עצמו אינו תזונה מלאה ומושלמת לכלב. העוף מכיל חלבונים וזרחן בכמות גדולה מהדרוש. ההמלצה היא כמובן למזון תעשייתי טוב ומאוזן כגון פרו פלאן יוקנוב רויאל קנין. כדאי לנסות ולהחזיר אותו למזוות אלו . התהליך אינו קל ודורש סבלנות רבה.שמים את הגרגירים בצלחתו של הכלב ולא מוותרים. ה"מלחמה" היא מי ישבר לפני מי אתם או הכלב

מנהל פורום תזונת בעלי חיים