קור כלבים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

29/01/2008 | 10:53 | מאת: לני

ד"ר ברנע שלום, שני כלבים שלי- אחד לברדור והשניה כלבת שועל, (יש סוג כזה?), ישנים מחוץ לבית במלונה. באיזה דרך אני יכולה להקל עליהם את השהיה בחוץ? האם יש טעם להלביש אותם בגדים ועם כן מאיזה סוג? סוודר, טריקו, חולצת פלנל, מעיל? (זו לא בעיה עבורי לתפור להם). המצב האידאלי זה שהם ישנו ביחד ויחממו אחד את השני, אך .. יש להם מלונה מעץ אלון ומלונה מפלסטיק. שניהם מעדיפים את מלונת העץ. אם הכלבה נכנסת לתוך המלונה לפני הזכר היא לא מרשה לו להכנס והוא עומד ובוכה ליד המלונה, בקור ובגשם. האם נשקפת סכנה לחייהם מחוץ לבית? כואב לי הלב לראות אותם בקור הזה. זו ממש התעללות אך יש אנשים רעים שמונעים ממני להכניס אותם לביתי. תודה מראש

29/01/2008 | 17:43 | מאת: ד"ר איתן ברנע

לני החשוב ביותר הוא לשים את המלונה במקום מוגן מרוח ומגשם. לאחר שמיקמת את המלונות בהתאם להמלצתי כדאי לרפד אותם בחומרים אשר מבודדים חום וקור (ניתן להשיג בחנויות לחומרי בניין) . בהצלחה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים