שיטצו- להחליף אוכל?

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

20/11/2007 | 12:54 | מאת: סימה

יש לי כלבת שיטצו בת 8 חודשים, היא אוכלת אוכל רגיל של רואיל קנין לגורים , הוויטרינר אומר שהאוזנים שלה יבשות והיא מתגרדת אז צריך להחליף לה את האוכל להיפואלרגרני, האם זה נכון? על איזה אוכל אתה ממליץ ושלא יהיה יותר מידי יקר?

20/11/2007 | 16:53 | מאת: ד"ר איתן ברנע

סימה הנתונים שאת מספקת לי אינם קנה מידה לדיאגנוזה כזו או אחרת. כמובן שקיימת אפשרות שהדבר נכון ולכן מזון היפואלרגני הוא פתרון. קיימים מספר מזונות בשוק של חברת יוקנובה , הילס ופרו פלאן. פשוט כדאי לבחור אחד מהם ולנסות. במידה וכלבך יאכל אך ורק מזון זה משך כחודש וחצי , ותסמיני העור יעלמו הרי שזו האבחנה - רגישות יתר למזון. אל תחסכי בקניית מזון איכותי. אנחנו מדברים על כלב קטן מאוד שאוכל כמויות מזעריות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים