מזונות דלי זרחן

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

07/11/2007 | 21:21 | מאת: ...

יש לי חתול חולה כליות, אני מחפשת מזונות (או מאכלים) שאין בהם זרחן (או בכמות ממש נמוכה). אני לא מתכוונת ל מזונות של החברות (רויאל K/D) אלא מזונות שלנו (מרק, ירקות,בשר) אנא עזרתכם מה אוכל להכין לו או לקנות?

20/11/2007 | 16:48 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום קשה קצת להכין מזון ביתי לחתול הסובל מכשל כלייתי. בכל אופן כמות זרחן גדולה מאוד יש בבשר עוף. לכן הייתי מבסס את מזונו על חלבון שונה מעוף ודואג לתת לו פחממות כגון פסטה או אורז וויטמינים ומינרלים

מנהל פורום תזונת בעלי חיים