כלבת

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

11/10/2007 | 10:33 | מאת: ליטל

שלום! רציתי לשאול האם כלב שמחוסן נגד כלבת יכול להידבק במחלה,להיות נשא שלה וע"י כך להדביק אחרים מבלי שהמחלה פורצת אצלו או לפני שהמחלה פורצת אצלו.. באיזה שלב מחלת הכלבת מדבקת?

11/10/2007 | 10:54 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ליטל ברמה התאורטית הכלב המחוסן עשוי להידבק במחלה ולהעביר אותה לאחרים. אין הוא יכול להיות נשא מאחר ואם המחלה קיימת מופיעים גם סימניה. ברמה המעשית כלב שמחוסן בצורה סדירה לא נדבק במחלה.

11/10/2007 | 11:03 | מאת: ליטל

כלומר שאם הוא נדבק בכלבת זה גם יתפרץ אצלו הוא לא יכול להישאר רק נשא נכון? הם הוא יכול להדביק בשלב שהוא נשא?או רק לאחר שזה מתפרץ

מנהל פורום תזונת בעלי חיים