צואת חתולים

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

26/08/2007 | 13:33 | מאת: רוני

שלום, כלבתי נוהגת לחפור מעט בחול ולהוציא צואה ולאכול אותה. צחנה עולה מפיה, וגם הנושא של מחלות מדאיג אותי. כיצד ניתן למנוע ממנה לעשות את זה? מה הגורם לזה? האם משהוא חסר במרכיבי התזונה שלה? היא אוכלת יוקונובה אך גם כשאוכלת פרופלן ההתנהגות היא זהה. תודה מראש, רוני

11/09/2007 | 13:56 | מאת: ד"ר איתן ברנע

רוני בעבר כבר התייחסתי לשאלה דומה. יש מספר הסברים לאכילת צואה חלקם הגדול קשורים לתסמינים פסיכולוגים. פתרון הבעיה הוא זהה וכרוך ב"תיבול" הצואה בחומר חריף כגון Tabasco . סביר להניח כי לאחר מספר נסיונות כלבך יגמל ממנהגו.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים