דחוף דחוף דחוף- כל מי שיודע

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

30/06/2007 | 16:57 | מאת: דני

שלום, אני גרה ליד קרית שמונה. זרקו ליד ביתי שני כלבים -בלי מיים בשיא החום, בלי אוכל, רזים עד כדי כך שרואים את העצמות, מלאים קרציות בכל החיים שלי ,לא ראיתי כמות קרציות כמו שראיתי על שני הכלבים האלו. יש להם קרחות של פשפשים. ולכלב אחד שמצבו יותר רע יש נשיכה בגב. שמתי להם קערה עם מיים ונתתי קצת אוכל. אני לא יכולה לקחת אותם אליי, כי השותפים שלי לדירה לא מוכנים. אני לא יודעת למי לפנות, איפה יש מקום שיהיה מוכן לקחת אותם. כל כך כואב לי עליהם, הם כל כך מתוקים וחברותיים. איפה אני יכולה לשים אותם? אני צריכה לפעול מהר, לפני שיבואו וירדימו אותם. תודה

30/06/2007 | 22:22 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שלום יש הרבה מאוד אגודות שמסייעות במקלט ובמציאת בית חם לכלבים וחתולים. בקרית שמונה יש וטרינר שנקרא רענן (המרפאה בקניון בקרית שמונה) . אני בטוח שהוא ישמח להפנות ולסייע לך

01/07/2007 | 00:26 | מאת: דני

תודה על התגובה המהירה. אני ממש מפחדת שירדימו אותם. שיקומם יעלה כסף וכלביות עליהן פניתי דורשות בין 200 ל- 300 שקל לכלב. סכום שלצערי ממש ממש גדול עלי. מחר אנסה לפנות לרענן כפי שהצעת.. כל כך עצוב לראות אותם... תודה

מנהל פורום תזונת בעלי חיים