מה עושים????

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

26/04/2007 | 16:26 | מאת: אורית

יש לי כלבה פינצ'ר מעורב שוקי כזה בת 10 חד' היא אצלי מגיל חודש אימצתי אותה מצער בעלי חיים. כל פעם שמורידים אותה למטה היא מתחילה לנבוח על אנשים עם רצון עז לנשוך פחד להוריד אותה ניסיתי לקנות לה מחסום היא קרעה אותו ניסינו לצעוק עליה לא עוזר חבל בעלי רוצה להעיף אותה הוא אומר יום אחד היא תנשך משהו יהיה בלגן עם תביעות של אנשים לא מוכן להשאיר אותה וחבל לי כי ימיתו אותה אף אחד לא יאמץ כלבה אלימה ידוע לי שהיא עושה זאת מפחד.

29/04/2007 | 10:48 | מאת: ד"ר איתן ברנע

כדאי מאוד לפנות למאלף שיעבור איתכם תהליך של תיקון התנהגות. אדם מקצועי יטפל בנושא תוך פרק זמן קצר יחסית.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים