החלפת מזון

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

18/02/2007 | 02:56 | מאת: טלולי

שבוע טוב, אני מגדלת 2 פינצ'רים זכר ונקבה בני אוטוטו 10 חודשים.הנקבה שוקלת 4 ק"ג והזכר מעט פחות מ 6 ק"ג שניהם בריאים ומאושרים. מגיל חודש וחצי ועד היום הם אוכלים נוטרה צ'ויס לגורים מיוחד לכלבי מיני. הם אחרי עיקור וסירוס והומלץ לנו לעבור למזון בוגרים. עקב מחסור של כמה חודשים בנוטרב צויס בוגרים לכלבי מיני אננו שוקלים מעבר לטכני-קל וברצוני לדעת האם המזון הזה ידוע כמזון ברמה טובה כמו הנוטרוצ'ויס ואם י/ש משהו מומלץ אחר {מלבד יוקונובה שיש סיכוי שבמבדות שלהם מתעללים בבעלי חיים לפי חומר שקראתי} תודה רבה ושבוע טוב טלולי

18/02/2007 | 07:51 | מאת: ד"ר איתן ברנע

טלולי לצערי איני יכול להתנסות עם כל שלל המזונות הקיימים בשוק. מזון מאוד איכותי עליו אני יכול להעיד בודאות כי הוא הבריא ביותר וכתוצאה מכך הכלבים שאוכלים אותו ניראים מצויין ומתפקדים היטב הוא Science Diet הכלבים שלך הם עדיין גורים וזקוקים למזון גורים עד גיל 12 חודש. המלצתי היא Science Diet Puppy Small Bite .

מנהל פורום תזונת בעלי חיים