התקרחות מקומית

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

14/02/2007 | 09:29 | מאת: שרון

יש לי כלב מסוג מלטז בן כשנה ובשבועיים האחרונים יש לו התקרחות מקומית בצד הרגל+בטן הכלב האם ישנו קשר לתזונה הלקויה של הכלב ? - (הוא כמעט ולא נוגע במזון היבש שלו).

18/02/2007 | 07:48 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שרון יש הרבה מאוד גורמי התקרחות החל מדלקות עור הנגרמות מטפילים , חיידקים , ופטריות והמשך בבעיות הורמונליות אלרגיות ועוד ועוד. חשוב לאבחן על מנת לטפל. יחד עם כך נושא המזון הוא הקל ביותר לבדיקה . מחליפים מזון לדוגמא ל Sensitive Skin של "הילס" (מזון המטפל בבעיות עור כלליות) ובוחנים את התוצאות.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים