פקינז ..

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

10/02/2007 | 21:53 | מאת: ורד.

שלום ! יש לי פקינז זכר בן שנה. קבלנו אותו עם פרווה סבוכה והרבה לכלוך אז גלחנו אותו ועכשיו הפרווה צומחת מחדש. הפרווה על הראש שלו נעימה ומבריקה,אבל שאר הפרווה שעל הגוף עבה וממש גסה ולא נעימה למגע .אני מברישה אותו וזה לא עוזר.. הוטרינר ייעץ לי להחליף תזונה ועשיתי את זה פעמיים וזה לא עוזר. יכול להיות שהפרווה שלו לא נעימה בגלל שהוא זכר? ראיתי כמה נקבות בעלות פרווה ממש חלקה ונעימה ... מה אני יכולה לעשות כדי שהפרווה שלו תהפוך ליפה יותר ומרשימה יותר כמו שאמורה להיות לפקינזים המדהימים האלו ? תודה מראש על התשובות ! ורד.

18/02/2007 | 07:42 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ורד הבעיה שאת מתארת עשויה לנבוע עקב מחסור בהורמון המופרש על ידי בלוטת התריס. כמובן שזאת השערה בלבד כי ללא בדיקה פיזית מדובר בהשערה בלבד

מנהל פורום תזונת בעלי חיים