ריח רע,והתקפי נשימה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

03/02/2007 | 17:15 | מאת: יפית

שלום רב, יש לי כלב פאג בן10 חודשים האוכל סינס דיט,העניין שמאז ומתמיד יש לו ריח רע בגוף,ריח של זיעה כזה, ממה זה נובע,אני משאירה אותו לפעמים שאיני בבית בחדר נעול והחדר פשוט מחניק מהריח שלו, שאלה שניה": ------------ הכלב בד"כ בריא רק שמאז הוא קטן,יש לו מן התקף כזה בנשימה שהוא לפתע אחת לחודשים,נירא כאילו ניחנק--הביטוי לכך,,רעידות בגוף,עיניים עניםם מבט מוזר וקולות של חחחחחה" כזה ואני מרימה אותו ומישרת אך רגליו מתוחות והוא רועד--תופעה של אחת לחודשים,עניין של דקה בערך, רופא לא יוכל לאבחן,כי צריך לראות ב\שעת מעשה, אני יודעת שלפאגים יש בעיה בחך יתכן ואין לי מה לדאוג?

12/02/2007 | 08:16 | מאת: ד"ר איתן ברנע

ריחות רעים מהגוף נובעים מבעיה רפואית הקשורה למערכת העור והפרווה או הפרשה רגילה של בלוטות החלב של העור. אם הריח הוא טבעי ולא פתלוגי ניתן להפתר באמצעות מטלית לחה וריחנית (כזאת של תינוקות). לגבי התקפי הנשימה קשה לי לאבחן מרחוק , כדאי לגשת לרופא המטפל ולבקש את עזרתו.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים