מזון רפואי לכלבה

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

13/01/2007 | 17:28 | מאת: שי

שלום רב רציתי לדעת מהן הסכנות במתן אוכל רפואי מסוג obesity של royal kanyn לכל החיים. לכלבה בת 3 מסוג גולדן רטריבר מעוקרת וכושר טוב. האם ישנן חלופות אחרות להורדה/שמירה במשקל ? כל מזון אחר שניסינו גרם לה לעלייה במשקל (40 ק"ג בשיא !) בתודה שי

13/01/2007 | 18:54 | מאת: ד"ר איתן ברנע

שי על פי משקלה של כלבך היא עדיין סובלת ממשקל יתר. מזונות רפואיים המיועדים להפחתת משקל או הינם מומלצים כמזון לכל החיים אלא תקופה מוגבלת של כמה חודשים. מטבע מזונות אלו הם מכילים מעט אנרגיה וכמות גדולה של סיבים תזונתיים . אלו האחרונים יוצרים תחושת שובע. יש לי ולרבים מאוד מעמיתי נסיון יוצא מהכלל עם מזון שמסייע להפחתת משקל באופן דרסטי. המזון נקרא Prescription Diet r/d והוא של חברת "הילס" . המזון נמכר במרפאות וטרינריות. כמובן שאין תחליף לפעילות גופנית

מנהל פורום תזונת בעלי חיים