הכלב שלי בלע תוך כדי משחק גרב .

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

25/12/2006 | 00:25 | מאת: יקיר

שלום . הכלב שלי אכל בטעות גרב תוך כדי משחק , נחנק קלות ונראה כי זה נבלע . רציתי לדעת מה הסיכונים, לחכות או לא, מה לעשות????? דיברתי עם וטרינרים וחלק אמרו לגרום לו להקאה, וחלק אמרו לחכות אולי זה יתעכל ויצא ואם לא צריך ניתוח בשלב מאוחר יותר . אשמח לקבל תשובה בהקדם ומה הסימנים לבעיה מסוימת שאמורה להתפתח כתוצאה מכך , תודה יקיר.

25/12/2006 | 13:44 | מאת: ד"ר איתן ברנע

יקיר גרב עשוי לגרום לחסימת מעיים ולכן חשוב לעקוב אחרי יציאותיו ומצבו הכללי. אם הגרב לא יפלט במהלך השעות או הימים הקרובים או אם מצבו של הכלב יתדרדר ויופיעו סימנים של הקאות , חולשה , בטן קשה ועוד הרי שיש להגיע דחוף לרופא.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים