אוכל

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

02/12/2006 | 18:48 | מאת: אסתר

א. יש לי כלבים וחתולים,עד לא מזמן אלו קבלו יבש לכלבים ואלו יבש לחתולים. החלטתי להאכיל את כולם ביבש חתולים, האם עשיתי מעשה אסור לחלוטין או שמא אפשר. זה מקל עלי, וממילא הכלבים גונבים לחתולים . ב. אני בשלנית והייתי רוצה פעם בשבוע לבשל בשבילם במיוחד מה צריך, מה מותר ומה אסור להכניס לתבשיל .

06/12/2006 | 08:02 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אסתר הכלב מוגדר כאוכל הכל בעוד החתול אוכל בשר. הדרישות התזונתיות של החתול שונות בתכלית מאלו של הכלב. זאת הסיבה שמזון כלבים אינו מתאים לחתולים והפוך. לגבי שאלה ב' אני מחזיר אותך לתשובה א'. ומדגיש אם את רוצה בטובתם תאכילי אותם במזונות איכותיים המיועדים לכלבים או לחתולים. כל בישול שתבשלי וגם האיכותי ביותר לא יגיע לקצה רמתם של אלו התעשיתיים האיכותיים.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים