כלבה במשבר אוכל יבש או במילים אחרות עזרה.

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

07/11/2006 | 22:46 | מאת: קורן

דר חביב ! קניתי לכלבה שלי מזון שנקרא-צאפי אני חושבת שזה מזון חדש[זה יבש וכלול בתוכו גם בסיס ירקות,שמעת עליו?] ב4 ימים הראשונים היא אכלה והיה כרגיל אבל משום מה היא הפסיקה לאכול גם אם אני מוסיפה לו קצת ציר עוף או מעט רוטב, לפעמים היא רק מרחרחת אותו אבל לא יותר מזה. מה הבעיה של האוכל? נ.ב הכלבה בריאה ומלאת שמחת חיים מלבד זאת. (:&

08/11/2006 | 01:12 | מאת: ד"ר איתן ברנע

קורן צר לי אני לא מכיר את המזון צ'אפי. על פי תגובת כלבתך היא לא מתלהבת מטעמו ולכן כדאי אולי לנסות מזון מסוג אחר. מזון צריך שיהיה ברמת טעימות כזאת שהכלב יאכל ממנו בדיוק את רמת האנרגיה הדרושה לו. הצעה נסי Science Diet של חברת "הילס".

מנהל פורום תזונת בעלי חיים