גלוקוזמין

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

28/10/2006 | 17:47 | מאת: אוהד

ד"ר ברנע שלום יש לנו גורת גולדן רטריבר בת ששה חודשים. אנו מאכילים אותה ביוקנובה גורים לגזע גדול והבעיה שהיא לא כל כך אוהבת את המזון. ניסינו לתת לה science diet puppy large breed והיא אכלה אותו בתאווה. שמתי לב שבמזון זה אין תוספת של גלוקוזמין למרות שמדובר במזון לגורים מגזע גדול, בניגוד לשאר המזונות האיכותיים. האם יש לכך סיבה מסויימת? האם יש מרכיב אחר שמפצה על החוסר בגלוקוזמין? בתודה מראש, אוהד

29/10/2006 | 08:10 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אוהד Scienc Diet הוא המזון הבריא ביותר שאני מכיר . אם כלבתך מעדיפה science אין כל מניעה לתת לה אותו. לשאלת הגלוקוזאמין , לפי כל המחקרים שנערכו עד היום בגיל הגדילה אין כל אפקטיביות וצורך בגלוקוזמין וכונדרוטין סולפאט

מנהל פורום תזונת בעלי חיים