מזון לכלב בן חודש+

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

31/08/2006 | 00:40 | מאת: מליקסון

קיבלתי כלב מסוג דוג דה בורדו גזעי כבן חודש. אמרו לי להאכיל אותו בעיסה כזאת של חלב וסולת/ אורז. בנתים אני מאכיל אותו בזה , זה בסדר? מתי להאכיל במזון שונה? ואם אפשר עצות למזון כלשהו להמשך וכמות ליום אשמח. תודה רבה מליקסון

31/08/2006 | 09:24 | מאת: ד"ר איתן ברנע

אני משער שאתה מדבר על כלב ולא על אפרוח ואם השערתי נכונה המזון שאתה נותן לו מתאים לתרנגולות. כלב כמו שלך מכפיל את משקלו מדי שבוע ועל מנת לספק לו את כל החומרים הנכונים לקצב זה של גדילה המזון הנכון הוא מזון תעשייתי לגורים מגזע גדול. קנה מזון איכותי , כזה שיבנה את כלבך בצורה האופטימלית ביותר ויחד עם כך יהיה גם בריא ביותר ובנה לו את הבסיס הנכון לבגרות , לא רק מבחינה פיזית אלא גם אלמנטים כמו מערכת חיסונית בריאה ומפותחת. דוגמא למזון מאוד איכותי המתאים לכלבך הוא Science Diet Puppy Large Breed . אם עדיין אין באפשרותו לנגוס בכופתיות , ניתן לקנות לו שימורי מזון מאותה חברה (הילס) או לרכך לו את המזון עם מים רותחים כשעה לפני ההגשה.

מנהל פורום תזונת בעלי חיים