alley cat

דיון מתוך פורום  תזונת בעלי חיים

15/08/2006 | 12:14 | מאת: סיגלית

אני מעוניינת לדעת האם מזון לחתולים alley cat של חברת meow mix company ,מוכר ומאושר להאכלת חתולים והאם מישהו מכיר את סוג מזון זה ומאכיל בו את חתוליו.

23/08/2006 | 16:42 | מאת: ד"ר איתן ברנע

סיגלית אין אני לא מכיר ולא שמעתי על המזון או על היצרן. יחד עם כך אציג את מכתבך בפורום על מנת שיתאפשר לאחרים לראותו ולהגיב אליו.

23/02/2009 | 11:22 | מאת: מחברת

אמנם ההודעה ישנה, אך כמי שחיפשה מידע אודות אותו מזון (ל-2 חתולי רחוב אותם אני מאכילה) אציין, שקניתי לפני כחודש חבילה כנסיון.. ולאחר שבתחילה הם דחו (אכלו במשך זמן מה דבר אחר, קודם לכן), לכשהתרגלו הם אוכלים את זה (טוב, זה לא מלהיב אותם כמו ה'יורינרי /רוייאל קאנין' של החתול הביתי שלי שהוא מאד יקר ואני לא נותנת להם מלבד כמה פעמים שחדרו ו'סחבו') מכל מקום, המזון הזה הוא של חברת "מייאו-מיקס", www.meowmix.comn רשום שהם חברה בניו-ג'רזי, ארה"ב. הנתונים מפורטים שם, והעיקריים שבהם: החלבון מהווה 30%. שומן = 8% ותאית = 4%. המרכיבים הבשריים כוללים: קמח דגים וקמח עוף. ומצויין שהמזון הזה "מספק תזונה מושלמת לחתולים בכל שלב בחיים" וכן "מסייע בשמירה כעלבריאות השיניים". האם כל זה גם נכון ומספיק?

מנהל פורום תזונת בעלי חיים