us התשובה המדוייקת של הרופא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/06/2004 | 17:26 | מאת: דורון

כידוע אני סובל מכאבים בברך ימין כבר 9 חודשים והברך נפוחה.היום קיבלתי תשובה של האולטרה סאונד:"אולטרה סאונד ברך ימין אספקט מדיאלי:נסרק שריר הוסטוס המדיאלי בחלקו הדיסטלי מימין.נצפתה אי סדירות של סיבי השריר מימין בהשוואה לשמאל, עם מעט נוזל בין סיבי השריר.בנוסף בכיווץ הדינמי של השריר מודגמת התכווצות בלתי סדירה ובלתי שלמה של הסיבים מימין בהשוואה לשמאל.התמונה יכולה להתאים למצב לאחר קרע חלקי ופגיעה במנגנון כווץ הסיבים. סיכום:אי סדירות סיבי השריר הוסטוס מדיאלי מימין עם כווץ בלתי שלם של השריר בחלקו הדיסטלי , יכול להתאים לקרע חלקי." השאלה שלי היא מה זה אומר האם אני זקוק לניתוח?ואם כן אז מה יעשה בו ויותר חשוב מה הוא זמן ההחלמה?(אני גם חייל האם זה נותן אחוזי נכות?)

13/06/2004 | 18:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דורון שלום. לא אוכל להמליץ על ניתוח ללא בדיקה. פנה לאורתופד לבדיקה וטיפול. בהצלחה. דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול