שבר בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/06/2004 | 15:50 | מאת: א

שלום רב, אני חייל בן 19, אשר משרת ביחידה מובחרת. לאחרונה הרגשתי כאבים בכף הרגל, ולאחר צילום התברר שיש לי שבר באחת מעצמות ה"מסרק" (האמצעית), אשר נגרם בעקבות שבר מאמץ. לא הומלץ על גבס, והיום אני בבית בג"ימלים כאשר הדבר היחידי שהומלץ עליו זה מנוחה. שאלותי הם: האם זה תקין שלא גיבסו אותי? תוך כמה זמן אוכל לחזור ליחידה? האם יש משהו מיוחד שעלי לעשות בכדי לזרז את תהליך ההחלמה? האם עלי לאכול מזון מסויים או לצרוך תרופות מסויימות אשר יכולות לזרז את התהליך? תודה, א

13/06/2004 | 18:27 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

א היקר שלום. 1- כן. 2 - לא פחות מחודש וחצי, אבל מאז חורבן בית שני, הנבואה ניתנה לשוטים ככה שאל תתפוס אותי במילה... 3 - לא לאמץ את הרגל וכמה שפחות לדרוך. 4 - אוכל טעים. סבלנות....הרבה סבלנות.... בברכה - דר' טיטיון. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול