כאבים יד שמואל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/06/2004 | 09:35 | מאת: הדס

מזה יותר משבועים שאני סובלת מכאבים באזור כתף אם חולשה ואקרנה ללב .יש לי בעיות של פריצת דיסק . אני גם סובלת מי בלות הלימפה ואני מקבלת תרופא . רציתי לדעת מה לקחת נגד כאבים ניסיתי כל מני תרופאות וגם משחות כלום לא עוזר הודה לכם על תשובה מה לעשות.

13/06/2004 | 18:12 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הדס שלום. לצערי לא אוכל להמליץ לך על טיפול מאחר ואני לא מכיר אותך ולא בדקתי אותך. אני ממליץ לך לפנות להמשך טיפול אצל רופא אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול